Bestuur 2017-08-16T10:53:58+00:00

 

dsc09423

V.L.N.R. Teun Verbruggen, Esther Welten, Jari Evers, Floris Knaapen en Dirk Smeets.

Het FOSST bestuur voor het academisch jaar 2016-2017 is weer compleet. Vandaar even een korte introductie van ons allen hieronder!

Voorzitter: Floris Knaapen

Hee fanatieke sporters,

Mijn naam is Floris en ik ben 23 jaar. Dit jaar zal ik de functie voorzitter van FOSST op me nemen. Naast deze functie ben ik ook 4de jaars bedrijfseconomie student, fanatiek voetballer, actief fitnesser en laffe borrelaar. Ook dit jaar gaan we als FOSST ons uiterste best doen om alle sportende studenten zo goed mogelijk te faciliteren. Tot snel!

Email: voorzitter.fosst@gmail.com

Secretaris: Dirk Smeets

Hallo allemaal,

Mijn naam is Dirk en ik ben 21 jaar. Ik heb afgelopen jaar mijn bachelor Bedrijfseconomie afgerond en ben dit jaar gestart aan mij master Accountancy. Mijn hobby’s zijn het bezoeken van festivals en muziek maken. Ook sporten is een van mijn grote hobby’s. Zo ben ik in het weekend keeper in een vriendenteam en doordeweeks ben ik veel te vinden in het sportcentrum. Ik heb er heel veel zin in, dus laten we er een mooi jaar van maken!

Email: secretaris.fosst@gmail.com

Penningmeester: Teun Verbruggen

Ik ben Teun Verbruggen, 21 jaar en heb net de bachelor Economie & Bedrijfseconomie afgerond en begin ik dit jaar met de master Finance. Mijn hobby’s zijn voetbal en fitness. Ik voetbal al van jongs af aan bij R.K.V.V. Erp en daarnaast roteer ik dagelijks in het sportcentrum. Dit jaar zal ik de penningmeester van FOSST zijn en kijk ik uit naar een gezellig en sportief jaar.

Email: penningmeester.fosst@gmail.com

Coördinator Sport: Esther Welten

Hallo allemaal!

Mijn naam is Esther, ik ben 20 jaar oud en zit in mijn 3e jaar economie & bedrijfseconomie. Al van kleins af aan sport ik fanatiek, eerst atletiek en op dit moment speel ik met veel plezier al weer 7 jaar basketbal. Dit jaar ga ik basketballen bij TSBV Pendragon en ben samen met mijn bestuursgenootjes hopelijk regelmatig in de fitnessruimtes te vinden. Daarnaast ben ik actief lid bij Vidar en zit bij damesdispuut N.O.N. Ik kijk er naar uit om komend jaar als coördinator sport aan de slag te gaan en hoop er samen met jullie een leuk en succesvol jaar van te maken!

Email: coordinatorsport.fosst@gmail.com

PR Functionaris: Jari Evers

Hallo sportvrienden,

Mijn naam is Jari Evers. Ik ben 22 jaar oud en ik kom uit het pittoreske Erp. Afgelopen academisch jaar heb ik mijn Bachelor Bedrijfseconomie succesvol afgerond en aankomend academisch jaar ben ik de trotse PR-funtionaris van Sportraad FOSST. Ik ben erg sportief, voetballen, tennissen, hardlopen, skiën en fitness, ik vind alles prima. Daarnaast ben ik iemand die zoveel mogelijk van de wereld wil zien. Ik kijk uit naar een mooi en sportief jaar samen met dit fantastische bestuur.

Email: pr.fosst@gmail.com