Bestuur 2018-02-26T14:43:23+00:00

 

 

V.L.N.R. Nikolai Bentvelzen, Michèlle Sülter, Mike Monteny, Suzanne Stienen en Jeffrey de Kok.

Het FOSST bestuur voor het academisch jaar 2017-2018 is weer compleet. Vandaar even een korte introductie van ons allen hieronder!

Voorzitter: Mike Monteny

Hallo allemaal, ik ben Mike Monteny en dit jaar ben ik de voorzitter van FOSST. Na 3 jaar Fiscale Economie bachelor en 1 jaar master besloot ik dat het tijd was voor een tussenjaar. In mijn eerste jaar heb ik fanatiek competitie geroeid bij TSR Vidar, waar ik nog steeds lid van ben. In mijn vrije tijd zit ik graag achter mijn drumstel en je zult mij ook regelmatig in de sportschool tegenkomen. Samen met mijn medebestuursleden gaan we er een mooi jaar van maken en kom vooral eens langs op de FOSSTkamer!

Email: chair@fosst.nl

Secretaris: Suzanne Stienen

Hee allemaal! Ik ben Suzanne Stienen, 21 jaar en kom uit Hilvarenbeek. Afgelopen jaren heb ik mijn bachelor Psychologie en daarna een minor Social Psychology gehaald, om de master Economic Psychology te gaan volgen. Ik speel al lange tijd basketball, waarvan sinds het begin van mijn studie bij Pendragon. Ook vind ik het leuk te zwemmen of te fitnessen. Komend jaar ben ik de secretaris van FOSST, en ik kijk ernaar uit er samen een geweldig jaar van te maken!

Email: secretary@fosst.nl

Penningmeester: Jeffrey de Kok

Mijn naam is Jeffrey en ik ben komend jaar penningmeester bij sportraad FOSST. Zelf studeer ik aan de Fontys Hogescholen en wil mij, naast het penningmeesterschap, vooral focussen op de participatie van HBO-studenten. Ik speel Lacrosse en ben ik geboren en getogen in Tilburg. Ik kijk uit naar een gezellig en sportief jaar.

Email: treasurer@fosst.nl

PR-functionaris: Nikolai Bentvelzen

Mijn naam is Nikolai Bentvelzen, ik ben momenteel derdejaars student Global Law. Ik heb in het verleden ooit competitief getennist, gewielrend en hardgelopen, maar tegenwoordig ben ik vooral een schuchtige snelwandelaar. Verder doe ik af en toe een paar bier bij Plato en ben ik actief in de gemeenteraad als steunfractielid. Ik hoop jullie veel te zien aankomend jaar, zo niet sportend in de fitnessruimtes dan wel koffiedrinkend in de FOSST-kamer!

Email: pr@fosst.nl

Coördinator sport: Michèlle Sülter

Hoi allemaal! Ik ben Michèlle, ik ben 20 jaar en ik kom uit Wijchen. Sinds ik hier Bestuurskunde ben gaan studeren, zit ik hier op kamers. Komend jaar houd ik me bezig met het organiseren van evenementen als coördinator sport. Na afgelopen jaar lid te zijn geweest van de activiteitencommissie van FOSST ben ik erg enthousiast geworden over de activiteiten en zo ben ik hier terecht gekomen. Ik kijk ernaar uit om er samen een gezellig jaar van te maken en ik hoop jullie te zien op de evenementen!

Email: sports@fosst.nl