Bestuur 2018-12-06T11:51:59+00:00

Het FOSST bestuur voor het academisch jaar 2018-2019 is weer compleet (v.l.n.r. Joeri Phaff, Marjolein Triepels, Bart Goossens, Nadia Kelkboom, Bram Koolen en Astrid Sebel). Vandaar even een korte introductie van ons allen hieronder!

 

Voorzitter: Nadia Kelkboom

Hoihoi! Ik ben Nadia, 20 jaar oud, en ik studeer Global Management of Social Issues aan de Universiteit van Tilburg. Ik ben geboren en getogen in het pittoreske Zuid-Limburg en woon nu 2 jaar in Tilburg op kamers. Ik ben al jarenlang fanatiek badmintonster bij mijn thuisclub BC Victoria, en sinds een jaar ook actief bij TSBV Sauron. Verder houd ik ook van zwemmen, squashen en allerlei nieuwe sporten leren kennen. Mijn studentenleven begon gek genoeg allesbehalve actief, totdat ik dus de sportvereniging leerde kennen. Via Sauron ben ik in aanraking gekomen met FOSST, en dit jaar mag ik de voorzitterstaken gaan vervullen en daarnaast samen met de rest van mijn bestuur er een heel tof jaar van gaan maken!

Email: chair@fosst.nl

Secretaris: Astrid Sebel

Heey allemaal! Ik ben Astrid Sebel en komend jaar ben ik de secretaris bij FOSST. Ik heb mijn bachelor Personeelwetenschappen afgerond en ben nu begonnen aan mijn master Human Resource Studies. Oorspronkelijk kom ik uit Leidschendam, maar sinds het begin van mijn studie woon ik in Tilburg. Ik heb lange tijd gekorfbald en paardgereden, maar nu heb ik alle tijd om mij te focussen op FOSST. Ik heb heel veel zin in het aankomende jaar en hoop jullie allemaal vaak te zien!

Email: secretary@fosst.nl

Penningmeester: Bart Goossens

Hallo, mijn naam is Bart Goossens en ik kom uit Gemert. Ik zal dit jaar de rol van penningmeester vervullen in het bestuur van FOSST. Ik ben op dit moment nog bezig met mijn bachelor Economie en Bedrijfseconomie, die ik dit jaar hoop af te ronden. Vrijwel heel mijn leven heb ik voetbal gespeeld en zal dit komend jaar ook bij Merlijn, de studentensportvereniging voetbal, uit gaan oefenen. Ik ben van plan er een leuk en sportief jaar van te maken en schroom vooral niet om gezellig eens langs te komen bij de FOSST-kamer!

Email: treasurer@fosst.nl

PR-functionaris: Marjolein Triepels

Hallo Allemaal! Mijn naam is Marjolein Triepels. Ik ben dit jaar de PR-functionaris van Sportraad FOSST. Voor ik op kamers ging in Tilburg, woonde ik in Nieuwegein. Op dit moment ben ik derdejaars student Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Ik ben actief bij de studievereniging en een jongeren reisorganisatie, verder speel ik basketbal bij TSBV Pendragon en werk zo nu en dan in een lunchroom. Ik kijk er naar uit om dit jaar aan de slag te gaan en er met dit bestuur een heel tof jaar van te maken!

Email: pr@fosst.nl

Coördinator Evenementen: Bram Koolen

Hey allemaal! Ik ben Bram Koolen, 21 jaar en ik kom uit Bergen op Zoom. Op dit moment studeer ik international business administration op de universiteit, maar het werd toch even tijd voor een tussenjaar. Ik ben sinds mijn 7e fantatiek volleyballer en heb afgelopen jaar een bestuursjaar gedaan bij TSVV Gepidae. In dat jaar ben ik zoveel op de FOSST kamer geweest en ben ik erachter gekomen wat ze precies doen en hoe gezellig het wel niet is. Ik zou zeggen kom eens langs en ervaar het zelf!

Email: events@fosst.nl

Coördinator Sport: Joeri Phaff

Hallo allemaal ik ben Joeri Phaff, ben 21 jaar en komend jaar ben ik de coördinator sport. Ik kom uit Helmond maar woon sinds vorig jaar op kamers in Tilburg. Ik ben bezig aan mijn bachelor economie en bedrijfseconomie en deze hoop ik volgend jaar af te ronden. Ik ben al van jongs af aan wedstrijdzwemmer en dit doe ik nog steeds bij mijn thuisvereniging. Komend jaar zal ik me bezig houden met sport gerelateerde evenementen en ik hoop daar zo veel mogelijk van jullie te zien!

Email: sports@fosst.nl