Commissies 2018-02-21T16:25:58+00:00

FOSST bestaat uit meerdere commissies die ondersteunen bij evenementen, sponsoring en publieke uitingen voor de organisatie. Lijkt het je leuk om mee te helpen in deze comissies? neem dan contact op met FOSST.

De Activiteitencommissie

De kleinere en middelgrote evenementen van FOSST worden georganiseerd door de activiteitencommissie (Accie). Zij zijn onder meer verantwoordelijk voor de FOSST SSV Feest, het Carnaval Volleybal Toernooi, SSV battle en de Racketlon. De taken van de Accie bestaan uit de voorbereidingen van de evenementen, promotie en werving van deelnemers en hulp tijdens het evenement zelf.

De huidige Accie bestaat uit Catalijne Frijters, Stijn Dekker, Julia Kelder en Lance Kloos.
Voor meer informatie en contact kan je de Accie bereiken via sports@fosst.nl

De PR commissie

De PR comissie verzorgt alle (sponsor)uitingen van FOSST. In samenwerking met de PR-functionaris van FOSST wordt gekeken op welke communicatiemanieren de organisatie zich zo goed mogelijk kan profileren om FOSST een groter bereik te geven.
De huidige PR commissie bestaat uit Benoît Hendriks. Voor contact kan je mailen naar pr@fosst.nl

De Batavierenrace commissie

De totale loopafstand bedraagt ruim 175 kilometer en is onderverdeeld in 25 etappes (16 heren- en 9 damesetappes). Er nemen ieder jaar ruim 8.500 atleten aan deel, allen studenten. Meer informatie over de race is te vinden op de website van de Batavierenrace.
De commissie wordt binnenkort gevormd.