Overzicht Lustrumactiviteiten 2019-03-28T17:59:40+00:00

Dit jaar viert FOSST haar 18e Lustrum. Dit betekent een groot feest voor alle sporters van het Sports Center. Of je nu bij een Studenten Sport Vereniging zit, lessen volgt of gebruik maakt van de fitnes apparaten, FOSST representeert jou! Dus vier het Lustrum met ons mee!

Al de Lustrum feesten en activitetien hebben een OPEN toegang, dus neem je vrienden, date, huisgenoten, teamgenoten, sport buddy etc. mee!

Het Lustrum wordt geopend met een Lustrum Kick Off Party, dat plaats vindt in het Olympia Sports Bar (Sportweg 13a). Deze avond, om 20:00u, zal een bierpong toernooi starten. Hieraan kun je deelnemen met een team van 2 tot 3 man. Daarna volgt een groot feest in het thema van het aantal jaar dat FOSST bestaat. Namelijk de 90’s!!! Klik hier voor meer informatie.

De tweede maandag van april, vindt het volgende FOSST Lustrum evenement plaats. Op 8 april zal een te gekke Crazy Lustrum activiteit plaats vinden. Deze avond zal draaien om pizza en lasergamen! Het vindt plaats in het Sports Center (Academielaan 5). Klik hier voor meer informatie.

Tot slot zullen we het Lustrum afsluiten met een Gala. Net als alle andere Lustrumactiviteiten is het een OPEN activiteit. Het gala zal 25 april in De Heuvel Gallery (Heuvelring 37) plaatsvinden. Dof jezelf op en trek je mooiste gala kleding aan! Klik hier voor meer informatie.