SSV Battle 2017-04-06T13:48:49+00:00

!! NIEUWE OPDRACHTEN VOOR DE SSV BATTLE !!

Zoals bij velen van jullie al bekend is zal er ook dit jaar weer een SSV Battle georganiseerd worden. Door mee te doen aan verschillende activiteiten, evenementen en opdrachten kunnen jullie met je vereniging punten verdienen.

Om meer duidelijkheid te geven aan de hele SSV Battle hebben we deze email opgezet. Puntsgewijs zullen we zo duidelijk mogelijk proberen aan te geven op welke manier er punten zijn te verdienen.

  • Een keer per maand zal er via de nieuwsbrief gecommuniceerd worden over nieuwe opdrachten waar de SSV punten mee kan verdienen.
  • Een SSV kan 10 punten verdienen per team dat zij inschrijven voor evenementen die georganiseerd worden door FOSST, met een maximum van 20 punten per SSV.
  • Elk bestuurslid van FOSST heeft per maand 10 punten om uit te geven naar eigen inzicht.

*Opdrachten die uitgevoerd worden door SSV’s dienen ten alle tijden voorzien te zijn van beeldmateriaal wanneer de FOSST bestuurders niet aanwezig zijn bij de uitvoering. Indien dit niet het geval is worden punten niet toegekend. Bewijsmateriaal kan per e-mail verzonden worden naar pr.fosst@gmail.com

*Een keer per maand wordt de tussenstand van de top 5 verenigingen in de SSV-Battle geupdate via de nieuwsbrief.

*Er is een digitaal transactieoverzicht beschikbaar bij het bestuur van FOSST.

De NIEUWE opdrachten voor de derde termijn van de SSV Battle is hier te vinden!

Met het uitvoeren van de opdrachten voor de eerste en tweede termijn zijn trouwens ook nog steeds punten te verdienen. De opdrachten voor de SSV Battle van de eerste termijn zijn hier te vinden. De opdrachten van de tweede termijn zijn  hier te vinden.