Verenigingen 2017-04-06T11:09:02+00:00

Op het sportcentrum zijn 22 studentensportverenigingen in verschillende takken van sport actief. Contributie aan een vereniging is aangepast aan studententarieven. Het is mogelijk lid te worden van meerdere studenten sportverenigingen. Kijk bij overzicht voor een lijst van alle verenigingen.

Slapende verenigingen
Wanneer een vereniging slapend is betekent dit dat de vereniging in het verleden wel heeft bestaan. Deze verenigingen hebben statuten, reglementen en een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Deze verenigingen hebben in principe alleen een nieuw bestuur en het minimale aantal van 15 leden nodig. Momenteel zijn de verenigingen behorende bij de sporten zeilen, surfen, badminton, boxen, ijshockey, zwemmen, schermen en honk/softbal slapend. Wanneer het je leuk lijkt een van deze verenigingen nieuw leven in te blazen, neem dan contact op met FOSST.

Nieuwe verenigingen
Het is ook mogelijk een volledig nieuwe studenten sportvereniging te starten. Het is hiervoor van belang dat de vereniging 15 leden heeft, of op korte termijn krijgt, en dat er een sportief element in zit. Voor de mogelijkheden kun je contact opnemen met FOSST.