Het FOSST bestuur voor het academisch jaar 2019-2020 is weer compleet (v.l.n.r. Giel Moerbeek, Emmy Veenema en Paul de Rooij). Vandaar even een korte introductie van ons allen hieronder!

Voorzitter: Emmy Veenema

Hoi allemaal! Mijn naam is Emmy Veenema. Ik ben 21 jaar en ben dit jaar de voorzitter van Sportraad FOSST. Ik ben vorig jaar in contact gekomen met FOSST en ben lid geworden zowel de activiteitencommissie als de lustrumcommissie. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het leiden van onze bestuursvergaderingen, het vertegenwoordigen van FOSST naar externe partijen, en het om de week overleg hebben met het hoofd van het Sport Center. Naast al deze taken heb ik gelukkig nog wat tijd over om mijn favoriete sport te doen: Turnen. Dit doe ik regelmatig bij TSTV Saltare. Ik ben erg blij dat ik dit jaar FOSST mag vertegenwoordigen en ga er samen met mijn bestuur een leuk en sportief jaar van maken.

Email: chair@fosst.nl

Tel: 0658874527

Secretaris: Giel Moerbeek

Hallo iedereen. Mijn naam is Giel Moerbeek. Ik ben 24 lentes jong en ben dit jaar de secretaris van studenten sportraad FOSST. Voordat ik verhuisde naar Tilburg, woonde ik in Bergen op Zoom. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de administratie, de FOSST nieuwsbrief en schrijf ik de notulen met de bijbehorende actiepunten van elke bestuursvergadering. Momenteel zit ik in mijn vijfde jaar van Communicatie-en Informatiewetenschappen aan Tilburg University.  Afgelopen jaar zat ik in de Lustrum Commissie van FOSST. Dit beviel mij enorm en heeft mij doen besluiten om een bestuursjaar bij FOSST te doen. Naast FOSST, ben ik ook actief lid bij mijn studievereniging. Verder heb ik een brede sportinteresse met in het bijzonder tafeltennis en fitness. Ik kijk enorm uit naar mijn bestuursjaar bij FOSST en hoop dat ik samen met mijn bestuurs buddies FOSST naar een hoger niveau kan tillen! Uiteraard kan je altijd langskomen op de FOSST kamer (1ste verdieping in het Sports Center) voor een kop koffie of een leuk gesprek!

Email: secretary@fosst.nl

Tel: 0629542789

Penningmeester: Paul de Rooij

Hallo allemaal! ⁣⁣Mijn naam is Paul de Rooij, ik ben 25 jaar oud en ik ben bezig met een (tweede) research master in Operations Research. Daarnaast ben ik de penningmeester van FOSST, wat betekent dat ik toezicht houd op de financiën van FOSST en de rekening betaal voor evenementen georganiseerd door onze fantastische studentensportverenigingen. Voorheen ben ik de secretaris TSKV Spartacus geweest, een vereniging die ik van harte aanbeveel indien je meer wil leren over voeding en training. In mijn vrije tijd pak ik graag redelijk zware dingen op die in het sportcentrum liggen, lees ik wat boeken of luister ik naar muziek en podcasts. Als een van uw vertegenwoordigers, ben ik vastbesloten om er een (financieel) vruchtbaar jaar van te maken voor alle studentensportverenigingen!

Email: treasurer@fosst.nl

Tel: 0621126518