De verenigingenkamer is speciaal bedoeld voor de bestuurders van de 22 studentensportverenigingen om daar bestuurlijk werk te kunnen verrichten. M.u.v. bepaalde print- en kopieer activiteiten is het gebruik van alle aangeboden faciliteiten gratis. Hier vind je een overzicht van de faciliteiten die Sportraad FOSST voor haar verenigingen kan bieden.

Postvakjes
Op de verenigingenkamer vind je voor je vereniging een postvakje. In dit postvakje legt Sportraad FOSST de correspondentie voor jullie vereniging, maar ook berichten van FOSST zelf. Het is belangrijk dat het postvakje regelmatig geleegd wordt. Heb je post voor ons? Dan vind je tussen de postvakjes ook een postvakje van Sportraad FOSST of aan de muur bij de FOSST kamer.

Internet
Op de verenigingenkamer vind je een aantal computers welke tot je beschikking staan voor verenigingswerk. Informatie over toegang tot deze computers kun je krijgen bij het bestuur.

Printen
Het is mogelijk om te printen op de FOSST kamer. Dit kan alleen als het FOSST bestuur aanwezig is. Elke vereniging heeft recht op een aantal gratis prints per jaar. Daarom vragen we je het aantal prints door te geven aan één van de FOSST bestuurders. Wanneer er in totaal meer geprint wordt, zullen de kosten doorberekend worden aan de vereniging. 

Kopiëren
Kopiëren kan alleen op de FOSST kamer wanneer het bestuur aanwezig is. Elke kopie telt als een print (zie het kopje hierboven).

Lockers & Archief
Op de verenigingenkamer staan lockers waarin plaats is voor ongeveer vijf ordners per locker. De lockers hebben een eigen nummer en na betaling van 10 euro borg kan het bestuur van de vereniging een sleutel afhalen bij Sportraad FOSST waardoor actuele verenigingenstukken op een centrale plaats in het Sportcentrum voor alle bevoegde leden beschikbaar zijn. Ook is er een grote archiefkast waarin oudere archiefstukken kunnen worden geplaatst.

Vergaderingen
Wil je in rust vergaderen dan kun je een vergaderruimte in het Tilburg University Sports Center reserveren. Het reserveren van een vergaderruimte gaat via Marcel van het Sports Center. Je kunt Marcel bereiken via het volgende e-mailadres: verhuur@tilburguniversity.edu.

Tevens kan de verenigingenkamer voor een bepaalde tijd worden gereserveerd. Maar als het mogelijk is, is het aan te raden om eerst Marcel te benaderen en daarna pas contact te zoeken met FOSST om de verenigingenkamer te reserveren. De reden hiervoor is omdat het kan zijn dat meedere SSV’s gebruik willen maken van de verenigingenkamer. Reserveren gaat door het sturen van een mail naar info.fosst@gmail.com.

Toernooien

Naast de reservering van de verenigingkamer voor vergaderingen kan de verenigingenkamer ook gebruikt worden voor toernooien of evenementen. Dit betekent dat je het alleenrecht krijgt gedurende een bepaalde periode om hier gebruik van te maken. Je kunt als uitzondering de benodigde spullen opslaan die je nodig hebt voor het toernooi en de kamer gebruiken als centrale post. je dient dit echter wel van te voren aan te vragen bij Sportraad FOSST. Kijk van te voren in de agenda bij de conciërge wanneer de kamer in gebruik is.

Beleid
Sportraad FOSST biedt je al deze faciliteiten kosteloos aan. We vragen je echter wel om niet te eten of drinken op de verenigingenkamer, omdat dan de computers wellicht hierdoor beschadigd raken en het aanzicht van lege verpakkingen niet aantrekkelijk is voor medegebruikers. Ook vragen we je de verenigingenkamer in dezelfde staat achter te laten als je hem hebt aangetroffen, dit betekent dat we je vriendelijk verzoeken de verenigingenkamer niet te gebruiken als (tijdelijke) opslagruimte voor je verenigings- en/of persoonlijke spullen.