FOSST biedt verschillende mogelijkheden tot promotie van je vereniging of evenement middels onderstaande media. Om gebruik te kunnen maken van deze media dien je contact op te nemen met FOSST. Het bestuur van FOSST streeft er immers naar om voor zoveel mogelijk publiciteit te zorgen voor haar verenigingen.

Narrowcasting op het sportcentrum 
De Narrowcasting zijn de beeldschermen die zijn opgehangen in het Sportcentrum. De verenigingen kunnen hier posters of filmpjes op plaatsen die zichtbaar zullen zijn door heel het sportcentrum, maar ook in T-kwadraat is de narrowcasting zichtbaar. Een verzoek voor een afbeelding of filmpje op narrowcasting schermen kan verzonden worden naar pr.fosst@gmail.com.

Voor een poster ontvangen wij graag een liggende foto, in verband met het formaat van de schermen. De teksten dienen bij voorkeur Engelstalig aangeleverd te worden. Foto’s moeten liggend zijn en worden aangeleverd als .jpg. De beste resolutie is 1920 x 1080.

Een filmpje plaatsen op de schermen kan ook. Het filmpje mag maximaal 50 seconden duren. Het moet een .H264 of MPEG4 bestand met een resolutie 1920×1020 (Full HD) of 1280×720 (HD) zijn. Let op dat er geen geluid bij het filmpje kan worden afgespeeld.

Posters
FOSST vergoed 10 euro aan drukwerk ten behoeve van de vereniging op A1-formaat of A3-formaat. Deze kun je als vereniging zelf laten maken en bij ons inleveren. Wij verzorgen dan het drukwerk. De A1-poster past in het sandwich board, dit bord staat bij de ingang van het Sports Center. De A3-poster past in de vensters die hangen in de coffee-corner, net na de toegangspoorten.

Publicatieborden Universiteit
FOSST heeft mogelijkheden tot publiceren op poster ruimtes op de UvT. Hier mogen behalve FOSST alle aan FOSST gelieerde studentensportverenigingen publicaties hangen. Let op: ook voor studentensportverenigingen geldt dat zij enkel op het publicatiebord van FOSST mogen publiceren. Elders op de campus posters ophangen is verboden. Ook zijn er bij Fontys en Avans mogelijkheden tot het ophangen van publicaties. Neem contact op met FOSST voor de juiste plaatsen.

Info TOP
Bij ongeveer 130 stands tijdens de TOP-week zullen diverse sport-, studie,- en studentenverenigingen en instanties van zowel de Universiteit als van de HBO-instellingen laten zien wat ze voor studenten kunnen betekenen. Ook FOSST, Het sportcentrum en de sportverenigingen kunnen hier gebruik van maken. Voor deze promotiemogelijkheid hoef je geen contact op te nemen met FOSST, want wij zullen je t.z.t. benaderen met het verzoek om deelname.