Met een sportabonnement kun je alle sporten beoefenen die worden aangeboden in het rooster, meedoen aan alle clinics, cursussen en gebruik maken van alle faciliteiten van het Sportcentrum. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de overige accommodaties waar het Sportcentrum actief is, zoals een manege, zwembad, schaatsbaan en golfrange. Daarnaast is het bezit van een sportabonnement noodzakelijk voor het lidmaatschap van een studentensportvereniging.

Prijzen

Jaarabonnement
Een jaarabonnement voor studenten kost € 134,95 voor het collegejaar 2019-2020, voor personeelsleden en AIO’s € 158,95 en voor afgestudeerden is er al een abonnement vanaf € 249,95. Voor overige doelgroepen gelden speciale tarieven. Het sportabonnement is geldig vanaf het moment dat je hem koopt. Een abonnement dat wordt gekocht in oktober 2018 is dus geldig tot oktober 2019 de dag dat je hem kocht. Alle tarieven per doelgroep vind je hier.

 

Flexibele sportabonnementen
Naast een jaarabonnement is het sinds 1 september 2011 ook mogelijk om een halfjaar-, zomer- of dagabonnement aan te schaffen. 6 maanden sporten op het Sportcentrum kost dan € 99,95 voor studenten. Ook is het mogelijk om voor €7,50 een dagabonnement aan te schaffen. Gedurende een hele dag kan er dan gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten van het Sportcentrum. Het zomerabonnement loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Alle abonnementen lopen vanaf het moment dat ze aangeschaft worden. Klik hier voor meer informatie over de aanschaf van deze flexibele sportkaarten.

Aanvragen
Voor de diverse doelgroepen gelden verschillende aanvraagprocedures. Meer informatie hierover vind je bij het Sports Center of vraag ernaar bij de balie.

Voor wie?
– Studenten en afgestudeerden van de UvT, Avans Hogescholen en Fontys Hogescholen
– AIO´s aan de UvT
– Personeelsleden van de UvT, Avans Hogescholen Tilburg en diverse Fontysinstellingen in Tilburg
– Buitenlandse studenten
– TIAS-studenten
– Studenten van andere universiteiten
– Fontys-studenten die in Eindhoven studeren maar in het 013-gebied wonen
– Avans Hogescholen studenten die in Breda en Den Bosch studeren maar in het 013-gebied wonen.